10 Kasım 2008 Pazartesi

Agatha Toka Modelleri

,



Agatha
Agatha Toka Modelleri
Agatha Toka









65 yorum:

Adsız dedi ki...

öööööö takmam ben bunları kiiii

Adsız dedi ki...

ben de bir sürü var.sadece kaliteli olanlar takabilir cnm bunu,klteden anlayan öpldüzzz :)

Sinem on 12 Ocak 2009 09:02 dedi ki...

bendede suruyle var bencede kalıte meselesı canım (: sız boyle lastık toka takmaya devam edın ben sureklı alıyorum ve hep takıyorum :D

Adsız dedi ki...

ben bunlardan bulamıyorum aslında her yerde var ama kaliteli deil!!üstekilerden bastan 2. gb. bişey almak istiyorum bana alabileceğim bir yer önerebilir misini?

Adsız dedi ki...

İstinye parkta ortalıkta biyerde ufak bir yeri olması lazım. he bu arada kalite meselesi falan demişsinizde ben salaklık olarak görüyorum açıkcası daha farklı şeylerle kaliteli olabilirsiniz bir erkek olarak yazıyorum bunları. hadi alıyosunuz bari kalite malite diye atmayın seviyorumda alıyorum falan diyin bence çok özenti hiç sevmem özentileri kalitesizlik bu asıl bence saygılar..

Adsız dedi ki...

ohaaa çok manyakk hepsınden alıcam yanımda naz war oda çok beendıı gamzede arkadan yorum yapıoo beeenmeyenler bahane uyduruolar bnce paralrı yok..sızlerı seviorumm agatha paris:d:d

Adsız dedi ki...

bence biraz abez duruyo saca takınca güzel olmuo

Adsız dedi ki...

moda diyerek sokağa atılan para.ben aynısını bimilyoncudan aldım.taklit olsa bile toka tokadır.en azından kazıklanmadım.kırılırsa kaldırır atarım umrumda olmaz:)

Adsız dedi ki...

agatha:) sadece tokayla sınırlı değil aslında bi tokanın fiyatı 59 ytl den başlıyo benim tüm tokalarım agatha ama gerçktn çok kaliteli demirleri kırıldığında ile garantisi war yani istinyede ve nişantaşında var

yell on 8 Mayıs 2009 15:13 dedi ki...

İstanbulda bağdat caddesi şaşkınbakkal tarafında, kanyonda ve istinye parkta mağazaları var.burlardan her türlü modele ulaşabilirsiniz ayrıca www.agatha.fr resmi sitesi internetten tüm ürün resimleri bulunabilir.ürün yelpazesi bakımından bu tokalar oldukça basit görünüyor bana gercek agathayı kullanmadan anlayamassınız çoğu kişi hava olsun diye özentilikle alıyolar 1milyoncudan alınanlarda ole yanı kullanmam bunlara değmez diosan gidip sahtesini alma zaten bariz belli aradaki fark .yok sevdiğim beğendiğim için diosanda zaten gider o parayı verirsin.toka fiyatları da 59dan diil 15ten başlıyor. 2. resimdeki gibiler 40 ytl civarı

Adsız dedi ki...

hahah abı ısınız gucunuz yokmu ya bırakın bu ıslerı bu sadece kalıtelı ınsaların taktıgını gostermes ben ne ınsanlar tanıorum bıleklıgıne kadar agatha kullanan ama gel gorkı gorgususun onde gıdenı kalıte gıydıgınde taktındıgınla gosterılmes kısılıgınle gosterılır.
hahaha cok komıksınız gercekten agatha takmak marıfet deıl ayrıca o fıyata herkes alır yemes ıcmez butun parasını bırıktırır yıne alır yanı osyuden cok havlanmayın agatha takıorum dıe bı ayrıcalık deıl ehehehehe:):):):)

Adsız dedi ki...

marka diye ölmüşsünüz abi marka takılmk marifetdeğil !!! o tokaları 25 kuruşa bulurm bn burda hahaha =)

Adsız dedi ki...

çok komiksiniz canlarım ya bi tokayla kaliteli olunuosa herkes alsın taksın var mı bööle bişey gidip bu tokalara 40 50 milyon veriosanız parayı nasıl kazandığınızı merak ettim dorusu.. haydan gelen huya gider tabii:/

Adsız dedi ki...

Yaa istanbulda ozel universitelerden birinde okuyorum arkadaslar etrafim burda o `agatha takmak kalite meselesi` diyen kizlarla cevrili...yaa birakin bunlari da agatha takmak babamin parasini nasil yedigimle alakali kismina gecin... ne yani evine zar zor ekmek goturen bu bu ulkenin devletine hizmet eden sizin gibi `insanlari` egiten ogretmenlerin cocuklari kalitesiz de babasinin parasina guvenen siz mi kalitelisiniz daha dogru duzgun begenmeyenler bile yazmayi beceremiyosunuz ancak kalitelisiniz....kalite ayaklar altina dusmus de haberim olmamis... gercekten uyuyan bi genclik var ...su kafasina agatha tokayi takipta kendini kaliteli sanan bayanlar acaba Turkiye`de neler olup bittigini biliyolar mi cok merak ediyorum...aslinda eminim ne yazikki bana dokunmayan yilan bin yasasin diyolardir....AGATHAYMIS takmiyorum ama sanirim hepinizi kalitemle doverim...

Adsız dedi ki...

bence kalıteli toka takmak herkesın yapabılce bısey degıldırrr.takan takar, kıskanan ordata laf atar, bide takmayıpta takan gıbı gözuken cok ortada.. bence mılletı elestırmeyı bırakın takan taksınn ,zengının malı fakırın agzını yorarmıs. hıc gerek yok arkadaslarrr, kendınızı dusurmeyın.komık oluonuzz::)bence marka hastalıkdır, aynı sey bendede var, takan taksın yaa , takın dıorum yanı takıorumdaaa,, bı kere gelmısım dunyaya, nıe ondan bundan kasayım cnmm,, gencım guzelımm,gezerım tozarımm, markamıda yanımda eksık etmem. nasrettın hoca bıle demıs, ye kurkum yee:D:D:D:D::D:D

Adsız dedi ki...

ye kürküm ye die nie demiş bilio musun o kadar saçma bi yerde kullanmışsın ki zeka seviyen de ortaya çıktı :D kalite için marka giyinmek ayrı bi olay özentilerin marka giymesi ayrı bi olay.. bide bazı kızlar var parayı o kadar kolay kazanıolar ki nereye harcayacağını şaşırıo sende onlardan biri deilsindir umarım :)) çünkü onlar aptal olduklarını heryerde belli ediolar onlar için üzülüorum gerçekten.. saygılar......

Adsız dedi ki...

takan takar bu kimseyi ilgilendirmez benim lafim takmayan ya da begenmeyen insanlara kalitesiz denmesi ne yani marka giymeyen bir suru insan var bu ulkede onlar kalitesiz mi adam evine ekmegini zor goturuyo kizinin kafasina agatha kolye takamadigi icin kalitesiz mi oluyo bak ne diyorum takan cok insan var etrafimda okulumda tipki yukardakiler gibi ama tutupta begenmeyenlere laf atmasinlar yok agatha takma kalite meselesiymis begenmiyorum kardesim kopekli bi tokaya tutupta 50tl para vermem bu beni kalitesiz yapmaz yani kisacasi kalite kafadaki tokanin markasinda ya da ustundeki kiyafetin markasinda degildir insanin tavirlarinda konusmasinda karakterinde yer alir...biz cocukken bi cumle vardi ne insanlar gordum ustunde kiyafet yok ne kiyafetler gordum icinde adam yok olayina giriyo..

Adsız dedi ki...

Yani bir toka hakkında bu kadarda yorum yapılmaz ki.. kimene kim ne istiyorsa takar

Adsız dedi ki...

ne bok insanlarsınız yha gidin ülke sorunalrıyla uğraşın ne biliim kendinizi geliştirin ama tokayla deil işiniz gücünüz yok toka tarrışıonuz isteyen alır takar size ne??bu ülke sizin gibiler yüzünden yerinde sayıyor zaten

Adsız dedi ki...

herşey kalitemi alahbilir eskicilerden alıyorsunuz bence çok guzeller haaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

her rengınden her modelnden buldkca almaya calısıorm. bu bi hastalık :)

Adsız dedi ki...

manyak msnınz yaa bi tokaya bu kdr para verilr miii:S:S

Adsız dedi ki...

ben de agatha takıyorum ve bendede her modelinden var ama ben kendime kaliteli demiyorum çünkü biliyorum ki bir tokaya 70 lira verip de kaliteli olunmaz.ben alıyorum çünkü bu markayı ve agatha takmayı seviyorum. sahtesini almaktanda hoşlanmıyorum. emeğe saygısızlık olduğuna inanıyorum.isteyen takar isteyen takmaz ama takan da takmayanın gözüne sokmasın görgüsüz olmasın yani adam olun ben agatha takıyorum kalteliyim diyeceğinize oturun kafanızda agathayla işinize gücünüze bakın. insanlar kör değil zaten fark ederler.

Adsız dedi ki...

ya tokalar güzel ama o kadrda diğil bu bi zevk meselesii.. we benm zevkme hitap etmio ..

Adsız dedi ki...

bende 5 tane agatha toka var 3 tane kolye var.Tokaların tanesi 60 TL.Kolyelerin tanesi 40 TL.Ben alıyorum çünkü beğeniyorum.

Adsız dedi ki...

'ne bok insanlarsınız yha' diyen gence sesleniyorum, senin de dediğim gibi sen ne boksun ki türkçeyi bile kullanamıyosun özenti gençlikin yaptığı gibi 'ya ' yerine 'yha ' diyosun. bir de duyarlı olmaktan bahsediyorsun, çelişme kendinle dostum.

Unknown on 29 Kasım 2009 04:13 dedi ki...

Çanta, saat, bileklik, kolye, küpesi hariç 50'den fazla Agatha tokam var. Şimdi bunun neresiyle hava atılabilir ki. Alıyoruz ediyoruz ama o paralarla kaç kişinin karnı doyar biliniyor mu bilmem. Bu fani dünyada boş işlerle uğraşıyoruz.. Herkese iyi ve akıllı günler diliyorum..

Adsız dedi ki...

hahahahhahaha koptummm şuann ne salak yorumlar bunlarr

Adsız dedi ki...

ya bi tokaya 70 liramı verilir gidin avcılar euromodaya 5 liraya alın üstelik çok güzel bisürü taşları var bu resimlerdeki gibi deil üstelik bunların taçlarıda var

Adsız dedi ki...

Neden birbirinize taş atıyorsunuz ve insanları küçümsüyorsunuz ki.bi insanın parası olmaması ayıp birşey değil ki.parası olmayıpta varmış gibi hava atmak ayıptır.o kadar aç inz-san var bi tokaya o kadar para vermek doğru değil.bende kendime bakmayı severim ama SONUMU DÜŞÜÜNEREK YAPARIM yapmmam gerekeni.fazla havalar da uçmayın arkadaşlar..

Adsız dedi ki...

ne agatha toka yanlısıyım ne de karşıtı. ancak yazacaklarımı lütfen okuyun.
agatha tokalar garantili oluyor. tanesi 3 liradan aldınan, kırılınca yenisini alırım mantığı ile para sayılan toka bir yanda.
örn:3 tl den 10 toka aldın.
bunun yerine 1 adet agatha alırsın, garantisi ile zaten 30 tokaya bedel olur.
illa agatha da olmak zorunda değil bu, garanti verebiliyorsa bijuteri sahibi, oradan al. para ile kalite sahibi olunmaz. parayla kaliteli mal alınabilir. para insana karakter, kişilik, kalite getirmez.
ancak eşeğe altın semer vursan da eşek eşektir.
ayrıca parayı doğru kullanabilmek de marifettir.

Adsız dedi ki...

Ömrümde aynısından 10 toka hiç almadım,pazardanda alsam kıymetini bilerim.Çünkü parayı kazanana kadar alın teri döküyorum.Ne agathayla,ne başka bişeyle kişilik kazanmaya çalışmadım.Baba parası çok kolay harcanır,birde oturduğunuz yerden para kazanıyorsanız.Özel üniversiteye bir sürü öğrenci sokmuş bir öğretmenim ama bu kadar görgüsüzlük hiç görmedim.Bu parayla değil,görgüyle alakalı.

Adsız dedi ki...

yukarıda ötenler susmus simdi ... ne alakası var agatha pars. takmakla kalite meselesi oludnu anlamıs deilm bu kalite deil görgüsüzlükdür ....kaliteli insan alır takar ama orjinal oldunu millete göstermez ,gözüne sokmaz milletin....ama bna sorcaksanızz alırım hatta arkadaşıma yılbası hediyesi alıcam cunku kalıteli bakın bunun aksini kimse idda edemez..!

Adsız dedi ki...

insanları niye bu kadar ilgilendiriyo beğenen alır beğenmeyen almaz alanada hic kimse bisey diyemez size ne kendi parası insan istedigi gibi harcar

Adsız dedi ki...

İNSANLAR NİYE TOKAYA TAKIYA PARA VERİRLERKİ

Adsız dedi ki...

Güzəllərmişş

Adsız dedi ki...

sana ne ki sen niye karışıyosun benim çok param var ve ben alırım büssürü tamam mı??

Adsız dedi ki...

bence bu tokalar irenç tamam mıı ayrıca bunları takanlard çook tipsiz olur..

Lal Sustaciyan dedi ki...

simdi dogruya dogru gercekten kaliteli,orjinal,havalı ve sık tokalar..evet arayıpta bulamayanlara istinye parkta sürüsüyle var..

Adsız dedi ki...

bnde aldm bgn güzel..

Adsız dedi ki...

bence agatha çok güzel bir toka bu tokadan almayı çok istiytorum.Bu tokalar kadıköyde 1 tl boynerde
75tl. bu nedemek? bu tokayı sadece zenginler mi takacak?

flower dedi ki...

güzel tokalar saçımda gerçekten çok güzel duruyor sahteleri çabucak kırılıyor zevkler ve renkler tartışılmaz kırmam diyorsanız sahtesini alın ama 3 lira 5 lira alınıp alınıp kırılıyor bir kere alıp hep kullanmak bazen daha mantıklı oluyor...

Adsız dedi ki...

bu tokanın sahtesi varmış bende 1 liralık :D dün arkadaşın biri agata mı dedi. o ne ki dedim. inanmadım baktım cidden tokaya 75 lira veren mallar da varmış. kaç aydır takıyorum kırılmadı. bu parayı buna yatıranlar bence para kazanmanın emeğin değerini bilmeyenler. ama malsanız verin 75 tl. ben o paraya kaç toka kırabilirm ki en fazla. sanki beyaz eşya nasını satıyım garanti belgesiymiş. dağılın ulan.

Adsız dedi ki...

yazık inanki acıyorum insanlık artık her şeyi marka zanneder oldu.utanın bi tokaya werdiğiniz paraya.insanlar açlıktan ölürken.....

Adsız dedi ki...

ya bu ne ya bencede güzel şık toka bendede var ama o kadar abatmadım sahtesini aldım hçde belli olmuyo.Bu arada sizin başka işiniz yokmu bu kadar yorum yapmışşınız br tokaya yaa.....gidin bakın işinize gücünüze devletteki açların işşizlerin haline

Adsız dedi ki...

ben de sewiyorm ve kullanıyorm ama sahtesini takanlara da saygı duyuyorm.Bu bir imkan meselesi...

Adsız dedi ki...

bu ne yha akıllı gibi gitmişsiniz bi toka üzerine bin tane yorum yapmışsınız biri buna dur demeli artık yha

Adsız dedi ki...

bu tokadan bende her rengi var kullanışı çok güzel hoş duruyo taktığımda biraz pahalı ama değer,taşlıları 150 lira ama çok hoş.

Adsız dedi ki...

yha saçmalamat,yın bi tokaya 50tl werilmess bunn prenses bijuteride aynısı war 10tl gidip 50tl bu tokaya werceginise ordan aln ayrıca prenses bijuteride taşlılarıda çok ucuz

sinem dedi ki...

çok aptalsınız diorum başka bişi demiorm mal mal yorumlar allahm size akıl wersinn...

Adsız dedi ki...

sinem sen çok akılısın yha

Adsız dedi ki...

Ya Arkadaşlar Bende Kullanıyorum Tamam Ona Laf Yok Kişinin Tercihidir, Ama Kalite Meselesi Falan Diye Abartmayin, Bu Görgüsüzlük Oluyor.

Adsız dedi ki...

daha siz türkçe konuşmayı bilmiyorsunuz yorum yapıyorsunuz bilinçsizce paraları bir tokaya harcamak saçmalık bir de kazıklandığınız yetmezmiş gibi enayi olmayanlara da ezik muamelesi yapmak ayrı bir saçmalık. agatha takmak kalite meselesiymiş hah sen bu yorumlarınla kaliteni en alt seviyeye düşürdün.

Adsız dedi ki...

ya ben 1 tane almak istiyodum bu yorumları görünce vazgeçtim sanki parasızları asağılıyomuşsunz gibi geldi bana bence sözlerinize daha dikkat edin çok egoist ve züppe görünüyosunuz

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar lütfen biz ne yapıyoruz bu yorumlar ne ? o kadar sorunlar varken.. yorumları okurken gerçekten çok rahatsız oldum. isteyen istediğini alır istediğini takar. ne alan alamayana ne de almak istemeyen veya alamayan arkadaşlar alana laf atma hakkına sahiptir. lütfen kendimize gelelim.

Adsız dedi ki...

varyA hepiniz çok bencilsiniz öyleleri varki ayakkabısı yok siz burda ego tatmin edionuz yazık size

Adsız dedi ki...

abi yok harbiden ne kadar gerizekalıca yorumlar yapılmş lan!! kaç yaşındasınız siz yaaaa?? hayır 12 13 dicekseniz ok;))

mrv dedi ki...

yazık lan valla..

Adsız dedi ki...

bende 12 tane toka var
bir de şu kilitleri varya hani aldığımmız zaman takıyorlar onları mağzası dışında nerede bulabilirim?

Adsız dedi ki...

Yhaa sizz salakk msniz :D :D ben bulgaristdan danim.. burda 0 tokayi 10 kura6ii alirim XxDDD :D: Dzxaxaxaxa

Adsız dedi ki...

bence giysiler yasaklansın

Burak KoksaL dedi ki...

la paso yalan la uyduruolardr o kalıte dıen kısıler varya alah bılır aclıktan nefesı kokuodur :))))) kalıtelık parayla pulla hatta TOKA ile dııl kısılıkle belli olur

Adsız dedi ki...

arkadaslar kırılınca fişiyle mı nasıl götürüyoruz mağazasına ?

Adsız dedi ki...

ne kadar bos insanlarsiniz bi agatha takmakla
adammi olunuo yani hayat bu bi toka insani kalitelestirip kisilikmi verio cok gorgusuzsunuz sonradan mi gordunuz parayi!! kaliteli insanlar farklarini bu sekilse diil
akliyla gosterirler. ama yorumlardan anladgim kadariyla kalite meselesi diyenler yas olarak cok kucuk kisilikleri oturmamis ozenti kendino topluma bu sekilde kabul ettirip yer edinmeye calisan insanlar. yazik size yazikkk!!!!!

Adsız dedi ki...

Biraz gec bir yanit olacak sanirim ama fisle goturmenize gerek yok. Agatha paris personelleri orjinal urunleri sahtelerinden ayirt edebiliyorlar. Magazaya goturup tokanizin bozuldugunu soylemeniz yeterli. Size takip fisi veriyorlar 1hafta icinde de fisinizle teslİm aliyorsunuz. Tokalar suresiz garanti kapsaminda oldugu icin fise ihtiyac duyulmuyor.
İstanbulda sadece capitol avm, capacity avm, akmerkez avm, kanyon avm ve saskinbakkalda subeleri var..

Yorum Gönder

 

Önerilen Yazılar

  • toka modelleri
  • converse modelleri
  • çanta modelleri
  • polaris ayakkabı
  • mango elbise modelleri
  • aker eşarp modelleri
  • ugg bot
  • alyans modelleri
  • adidas ayakkabı modelleri
  • babet modelleri
  • lacoste ayakkabı
  • balon etek

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İletişim Adresi

fashion@hotmail.com.tr

Yeni 2012 Modelleri

Yeni Sezon Modelleri Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon We love Google