20 Eylül 2008 Cumartesi

Cevahir Alışveriş Merkez i(AVM) Hakkında Bilgi

,



CEVAHİR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ ,
AVRUPANIN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZİ

olarak adını duyurdu hepmize , her nekadar büyüklüğü bana ne kadar İtİci gelsede hakkını vermeden geçemiycem , bir çok markanın mağzasını bulmamızı sağladı cevahir alışveriş merkezi.



KONU İLE İLGİLİ BAŞLIKLAR ;
Cevahir yemek sinema alışveriş , cevahir de .CEVAHİR SİNEMASI ,CEVAHİR SİNAMA SALONU , hangi mağazalar var , mağazaların telefon numaraları bulundukları katlar . . .




CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ ;



Cevahir İstanbul Eğlence ve Alışveriş Merkezi




1997 yılında yapımına başlanan Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük alışveriş ve eğlence merkezi olan Cevahir İstanbul Alışveriş Merkezi, Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı törenle 15 Ekim cumartesi günü açıldı.



CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ SİNEMA SEANSLAR TELEFON NUMARA SI
cavahir megaplex seanslar salonlar telefon numarası
cevahir sinema telefon numarası , cevahir sinema salonu , seanslar ,rezarvasyon

cevahir inter sinema telefon numarası seanslar megaplex

CEVAHİR SİNEMA SALONU


Biletler telefonda Biletlerinizi artık telefon ile satın alabiliyorsunuz

Telefonla rezervasyon yerine, artık biletlerinizi telefonla satın alabiliyorsunuz. CEVAHİR SİNEMA TELEFON 0212 380 15 15 numaralı telefonu arayarak kredi kartı bilgilerinizi operatörümüze vererek biletinizi satın alabiliyorsunuz. Aynı anda POS cihazından ödemeniz alınıyor ve biletiniz sisteme işleniyor. Belirlediğiniz seansa 20 dakika kala kredi kartı ödeme fişinizi imzalayarak biletinizi gişelerimizden alıyorsunuz...



Cevahir İnter Sinema

CEVAHİR MEGAPLEX TELEFON

İstanbul Avrupa şehrindeki diğer sinema salonları
Şişli, İstanbul Avrupa
Telefon:
(212) 380 15 15


cavahir megaplex sinema salonu ;


Telefonla Rezervasyon
Cafeterya
Klima
Dolby Stereo Ses Düzeni
Otopark



DÜNYANIN EN BÜYÜK SAATİ






5 binden fazla kişiye istihdam yaratacak olan İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde Koçtaş mağazası da Koç Holding üst yöneticisi Bülend Özaydınlı tarafından hizmete açıldı.
Cevahir Alışveriş Merkezi'ni ilk yılda 50 milyon kişinin ziyaret edeceği tahmin ediliyor.
Toplam 356 bin metrekarelik inşaat alanına 107 bin metrekare kiralanabilir alana ve 2500 araçlık otoparka sahip olan Cevahir Cevahir yemek,sinema,alışveriş , CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ MAĞAZALAR,CEVAHİR SİNEMA YEMEK ALIŞVERİ İstanbul Alışveriş Merkezi'nde, 4300 metrekare Migros hipermarket, 7500 metrekare Koçtaş Yapı Market, Türkiye'de ilk mağazasını açacak olan Avrupa'nın dev departman mağazası 4500 metrekare ile Debenhams, 5800 metrekare Tepe Home, 2300 metrekare Zara, 6800 metrekare YKM, yine Türkiye'deki ilk mağazasını açacak olan Avrupa'nın dev elektronik ve hi-tech ürünler marketi 2300 metrekare ile MediMax yer alıyor.





Cevahir İstanbul'da 280 mağaza, 34 fast food alanı ve 14 adet exclusive restoran bulunuyor. Alışveriş merkezinin mimari bakımdan da son derece ilgi çekici 9000 metrekarelik ve 2500 kişilik sinema kompleksi biri IMEX ve bir de tiyatro salonu olmak üzere 12 salondan oluşuyor. Toplam yürüyen merdiven sayısı ise 86. Avrupa ve Ortadoğu'da ilk defa paslanmaz çelik kolonlar merkezin inşaasında kullanıldı.
Alışveriş merkezinin 2500 metrekarelik dev cam çatısı, dünyanın en büyük saatini taşıyor. Saat üzerinde bulunan rakamların herCevahir yemek,sinema,alışveriş , CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ MAĞAZALAR,CEVAHİR SİNEMA YEMEK ALIŞVERİ biri 3 metre uzunluğunda.
Çatı altında, alışveriş merkezinin ortasında ve tüm katların odak noktasında peyzaj ve havuzla desteklenen dev hidrolik sahne bulunuyor. 25 metreye yükseltilebilen sahne, şovlar ve tanıtımlar için kullanılacak.

CEVAHİR ADİDAS


Bina cephesine yerleştirilen 60 metrekarelik dev ekrandan haberler, reklamlar yansıtılıyor.
Eğlence merkezi 11 bin metrekare büyüklüğünde. Roller Coaster, çarpışan arabalar, dönme dolaplar, atlı karıncalar, bowling, çocuk eğlence alanları ile hem yetişkinler için, hem de çocuklar için büyük bir çekim noktası olacak.
Cevahir İstanbul'un Cevahir yemek,sinema,alışveriş , CEVAHİR
ALIŞVERİŞ MERKEZİ MAĞAZALAR,CEVAHİR SİNEMA YEMEK ALIŞVERİen önemli özelliklerinden biri de birçok yabancı markanın ilk defa bu alışveriş merkezinde yer alması.
İş merkezinin mimarlığını Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi'nde olduğu gibi yine mimar Ayşe Cevahir üstlendi.









Cevahir Çarşı'daki Yeni Yabancı Markalar




Debenhams Büyük mağaza Medi Max Elektronik Le Future Elektronik Club Monako Bayan giyim As Watson Mass market Next Giyim Zara Home Ev tekstili Oysho Bayan iç ve rahat giyim Fornarina Bayan giyim Gues World Bay - bayan giyim Guiseppo Ayakkabı Paul- Bear Bay - bayan giyim Bershka Bayan giyim Stradivarus Bayan giyim
Şişli'nin merkezindeki Cevahir Alışveriş Merkezi 105 bin metrekarelik alanı ve 500 ile 550 milyon dolarlık piyasaCevahir yemek,sinema,alışveriş , CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ MAĞAZALAR,CEVAHİR SİNEMA YEMEK ALIŞVERİ değeriyle Akmerkez'i geçerek Türkiye'nin en değerli alışveriş merkezi olacagı tahmin ediliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Önerilen Yazılar

  • toka modelleri
  • converse modelleri
  • çanta modelleri
  • polaris ayakkabı
  • mango elbise modelleri
  • aker eşarp modelleri
  • ugg bot
  • alyans modelleri
  • adidas ayakkabı modelleri
  • babet modelleri
  • lacoste ayakkabı
  • balon etek

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İletişim Adresi

fashion@hotmail.com.tr

Yeni 2012 Modelleri

Yeni Sezon Modelleri Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon We love Google