10 Kasım 2008 Pazartesi

Cinsel Yasam: Seks Pozisyonlari Nelerdir?

,



Seks Pozisyonları
Seks Pozisyonları Hakkında Bilgi
Seks Pozisyonları Hakkında Bilgi

Sevişme pozisyonları çok çeşitlidir. Yalın ve kolay posizyonlar yeni bir ilişkinin ilk evreleri için çok uygundur. Her iki tarafa da hem birbirine yakın olma hemde eşine egemen olma duygusu verirler. İlişki geliştikçe yeni posizyonlar denemek hem eğlencelidir hem de sevişmenin sıradanlaşmasını önlemeye yardımcı olur. Unutmamalısınız ki çoğu ilişkinin sonunu sıradanlaşmadan kaynaklanan bıkkınlık getirir.

Misyoner Pozisyonu : Böyle adlandırılmasının nedeni anlatılanlara göre, sömürgelere uygarlık götürme iddiasıyla giden Hristiyan misyonerlerin en uygar posizyon olarak bunu görmeleri ve vahşilere bunun dışındaki posizyonları yasaklamalarıydı. Bu kötü ününe karşın sayısız çeşitlemeye izin veren son derece zevkli bir posizyondur. Bu posizyonun tadını en iyi biçimde çıkarabilmek için ağırlığınızı ellerinizin ya da dirseklerinizin üzerine verin.

Yan Yana : Tıpkı misyoner posizyonu gibi yan yana posizyonunda sayısız çeşitlemesi vardır. Kadın ayaklarını erkeğe sararsa erkek kilolu olmadığı sürece zevklidir. Yoksa bacağı üzerindeki ağırlık kadını rahatsız edebilir. Yan yana posizyon dudak dudağa öpüşmeyi ve kucaklaşmayı olanaklı kılar.

Kaşık Pozisyonu : Eşlerin birbirlerine iyice sokulmalarına izin veren bir arkadan giriş posizyonudur. Adını, vücutlarını birbirine yaslamış çiftin iç içe duran iki kaşığı andırmasından alır. Bu posizyonunda hoş çeşitlemeleri vardır. Söz gelimi erkek girdikten sonra kadın bir bacağını geriye doğru erkeğin bacaklarının arasına uzatabilir ya da erkeğin hafifçe uzaklaşmasından sonra kadın belini kıvırıp ona doğru dönebilir. Bir iki çeşitleme erkeğin daha derinlere dalmasına olanak sağlar.

Arkadan Giriş : Kaşık posizyonu dışında da bir çok arkadan giriş posizyonu vardır. Bu posizyonda kadının diz üstü yada ayakta uzanmışken yada otururken uygulanabileceği gibi erkek kadını sırtı kendisine dönük olarak kucağına da oturtabilir. Bu posizyonda elinizi ve parmaklarınızı, eşinizin cinsel organlarını ve duyarlı başka bölgelerini uyarmak için kullanabilirsiniz.

Kadın Üstte : Kadının üstte olduğu posizyonlarında sayısız çeşitleri vardır. Dizlerinin üstünde erkeğin üstüne binerek dik durabilir, öne yada arkaya doğru eğilebilir. Erkeğin üzerine uzanarak bacaklarını arasına yerleştirebilir ya da bacaklarıyla onunkileri sarmalayabilir. Erkek otururken onun kucağına oturabilir. Kendi kendinizi uyarabileceğiniz gibi ellerinizle eşinize daha fazla uyarıda sağlayabilirsiniz. Kendi kendini uyarma kadın üstte olduğunda parmaklarını kullanarak klitorisi üzerindeki uyarıyı arttırabilir.

Bu Bilgilerin Yayın Hakları 1998 ABC Kitapevi A.Ş tarafından saklı tutulur. ANNE HOOPER Cinsel Yaşam Klavuzu ndan aldığımız bazı konular tamamı ile kitap tanıtımı ve değerli kullanıcılarımızın kitap ile ilgili eleştiri yapabilmeleri açısından yayımlanmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Önerilen Yazılar

  • toka modelleri
  • converse modelleri
  • çanta modelleri
  • polaris ayakkabı
  • mango elbise modelleri
  • aker eşarp modelleri
  • ugg bot
  • alyans modelleri
  • adidas ayakkabı modelleri
  • babet modelleri
  • lacoste ayakkabı
  • balon etek

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İletişim Adresi

fashion@hotmail.com.tr

Yeni 2012 Modelleri

Yeni Sezon Modelleri Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon We love Google